Oldal frissítése

Vélemények: EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete - Filament
EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete
Megszűnt
Tomáš, Košiceflag
Értékelve: 2022. 03. 25., változat: EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete
Hitelesített vásárlás
Miután a C-TECH PETG préselése során a fúvóka kétszer eltömődött, minden nagy várakozás nélkül eldobtam ezt az izzószálat. És idegenek, a minimális zsinórozás és 10 óra nyomtatás meglehetősen gyengén küldött, még viszonylag radikális túlnyúlással is, alátámasztás nélkül (240 ° C és 10% ventilátor normál, 220 ° C és 100% ventilátor toló túlnyúlásnál). Természetesen olyan fényes, mint bármelyik PETG. A bűzt nem vettem észre, csak meleg levegő jött ki a szekrény kinyitása után.
A C-TECH PETG-jéhez képest minimális húrozás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 13., változat: EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 1kg szénfekete
Hitelesített vásárlás
tolerancia
szép szín
eco
húros
húros
húrozás bármilyen beállításnál
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20