Oldal frissítése

Vélemények: EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék megvásárlása után te is írsz értékelést.
EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék - Filament
EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék
Megszűnt
Vladimír, Veľké Úľanyflag
Értékelve: 2021. 11. 07., változat: EKO MB Újrahasznosított PETG 1,75mm 0,75kg petróleumkék
Hitelesített vásárlás
Azért vettem meg ezt az izzószálat, mert szeretem az újrahasznosított dolgokat. De ebben az esetben ez nem volt jó ötlet. Nem találtam megfelelő paramétereket sem építőipari dolgok, sem képeslapok nyomtatásához. Próbáltam nyomtatni vele Ender 6 és CR6 nyomtatóval is. mindkét esetben horror. Talán valakinek több szerencséje lesz, de számomra ez a szál Max alkalmatlan.
szép szín
rettenetesen strunatie
a támaszok lebomlanak
folyamatosan szivárog a triskele, még az alacsonyabb hőmérséklet sem segít, ahogy az extrudálás megváltoztatása sem.
sem a sebesség csökkenése
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15