Oldal frissítése

Vélemények: Éjszakai világítás Light My Way

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Éjszakai világítás Light My Way témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Éjszakai világítás Light My Way termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Éjszakai világítás Light My Way megvásárlása után te is írsz értékelést.
Éjszakai világítás Light My Way - Éjszakai fény
Éjszakai világítás Light My Way
Pillanatnyilag nem elérhető
Oldřich, Česká Třebováflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Éjszakai világítás Light My Way
Hitelesített vásárlás
hasznos segítő
automatikusan kialszik
kellemes fény
0 ×Jelentés
Veronika, Pardubiceflag
Értékelve: 2017. 04. 21., változat: Éjszakai világítás Light My Way
Hitelesített vásárlás
A döntésemben egy hölgy véleménye segített. Az irányítás nagyon egyszerű a gyerek számára. A kicsi egyedül is be- és kikapcsolhatja. Szépen illeszkedik a kezébe, könnyű és jól néz ki. A fény kellemesen halvány, de elegendő a megvilágításhoz. Anyák is használhatják, amikor éjszaka kell pelenkázniuk a babát, és gyenge fényre van szükségük. Esetleg később, amikor a baba elalszik. Így ajándékba is ajánlanám a baba születése alkalmából.
0 ×Jelentés
Miroslav, Chlumecflag
Értékelve: 2016. 08. 03., változat: Éjszakai világítás Light My Way
Hitelesített vásárlás
Könnyű, és tényleg nagyon szépen világít, nem az a zavaró fény.
Nem találtam semmilyen
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15