Oldal frissítése

Vélemények: Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo megvásárlása után te is írsz értékelést.
Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo - Akkus fúró
Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo
Raktáron > 5 db
34 290 Ft
Kosárba
Jan, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo
Hitelesített vásárlás
Elég szerencsés voltam ahhoz, hogy egy fúrógépet/csavarhúzót kapjak töltővel és 2,5 Ah-s akkumulátorral, így ez egy nagyszerű ár/teljesítmény arány.
Ez az első tapasztalatom egy ilyen csapos elektromos fúróval, az előzőt csak csavarhúzóként használtam, és el kell ismernem, hogy ez egy nagyszerű eszköz, ugyanúgy viselkedik, mint egy vezetékes fúrógép, és amikor a csapot bekapcsolják, akkor az egy robbanás.
Egyébként a kialakítás nekem robusztusnak tűnik, és úgy gondolom, hogy hosszú élettartamú, de az idő majd megmondja.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20