Oldal frissítése

Vélemények: EcoFlow RIVER 2 Max

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EcoFlow RIVER 2 Max témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EcoFlow RIVER 2 Max termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EcoFlow RIVER 2 Max megvásárlása után te is írsz értékelést.
EcoFlow RIVER 2 Max - Töltőállomás
EcoFlow RIVER 2 Max
Raktáron > 5 db
195 690 Ft
Kosárba
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: EcoFlow RIVER 2 Max
Hitelesített vásárlás
A River 2 Pro-val szerzett kiváló tapasztalatok után megvettem a kisebb River 2 Max-ot, mint UPS-t a routerem, a switch, az AP és néhány eszköz számára. Normál üzemmódban (passthrough) 30-160W között az állomás teljesen csendes, az FW frissítés után a ventilátor nem működik. A váltóáramú kimeneten még nem próbáltam többet, de az AlzaPowerhez képest, ami ugyanezeken az értékeken a zárt szekrény ellenére is hallható és különösen zavaró volt, ez egy ünnep a fülnek. A hűtés csak töltéskor vagy az akkumulátorról való működés közben jelentkezik, ami elég hangos, de nem zavaró, mint az AlzaPower állomásnál. Kiváló alkalmazás (Wifi vagy BT), amely többek között az állomás hőmérsékletét, a töltési teljesítmény beállítását (TOP), a töltési/kisütési határérték beállítását az akkumulátor meghatározott %-ig, az automatikus váltóáramú bekapcsolást az áramellátás helyreállítása után (ha az állomást UPS-ként használja), amikor az akkumulátor eléri az 5%-ot (TOP), a kijelző/állomás/AC időkorlátot, FW frissítést. Az AlzaPower állomással szerzett katasztrofális tapasztalatok után ez a mennyország és a füst. Számomra egy nagyon jó állomás.
Tisztességes kialakítás, tömörség.
Tökéletes kivitelezés, minőségi kijelző, gyors válaszértékek.
Csendes, teljesen észrevétlen működés.
Funkcionális UPS, a kisütés és a tápellátás helyreállítása után a váltóáram automatikusan bekapcsol 5%-os akkumulátortöltés után. Aktuális FW-vel kell rendelkeznie.
Támogatott alkalmazások - állapotfigyelés, hőmérséklet, töltési teljesítménybeállítások, töltési/kisütési tartomány, időkorlát beállítások, firmware frissítések stb.
Tiszta arcüreg
Talán az egyetlen dolog az, hogy az akkumulátorállomásra való váltás még csak nem is sípolt, és az alkalmazásban nincsenek értesítések a River modellekhez (állítólag a jövőben hozzá kell adniuk egyet).
0 ×Jelentés
Lukáš, Rudnáflag
Értékelve: 2023. 04. 27., változat: EcoFlow RIVER 2 Max
Hitelesített vásárlás
remek kidolgozás
gyors töltés a hálózatról
0 ×Jelentés
Adam, Benešov u Prahyflag
Értékelve: 2023. 02. 08., változat: EcoFlow RIVER 2 Max
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép és jó minőségű termék. Különösen nagyra értékelem a szép alkalmazást, amelyben sok mindent beállíthat, valamint a kijelzőt, amely mutatja a be- és kimeneti értékeket, valamint a vonatkozó kisülési időket stb. Az 5 éves garancia nagyszerű. A hordozófogantyú jó, ahogy a töltési sebességek és a beállítási lehetőségek is, de sajnos az egész benyomást elrontja a teljesen műanyag szerkezet és a LEGJOBB az elviselhetetlen ventilátor, amely még abszurdan alacsony terhelésnél is beindul.
Szuper funkcionális alkalmazás
Kijelző sok információval
Két AC kimenet
Ultragyors hálózati töltés
firmware-frissítések az interneten keresztül
5 év garancia
fogantyú
csak egy USB C kimenet
bosszantó hangos ventilátor, amely még 15W terhelésnél is kapcsol - nem értem
teljesen műanyag szerkezet
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20