Oldal frissítése

Vélemények: EarFun Air Pro fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EarFun Air Pro fehér témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EarFun Air Pro fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EarFun Air Pro fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
EarFun Air Pro fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
EarFun Air Pro fehér
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: EarFun Air Pro fehér
Hitelesített vásárlás
az összes profi már fel van sorolva! nagyon szépek, és különösen a könnyű változat nagyon stílusos
nem tud csatlakozni 2 eszközhöz
0 ×Jelentés
Jaroslav, Libušínflag
Értékelve: 2021. 11. 25., változat: EarFun Air Pro fehér
Hitelesített vásárlás
Először a Panasonic RZ-S500W-t vettem a vélemények alapján - a hangzás egész jó volt, de határozottan rosszabb, mint az Earfun, viszont teljesen kényelmetlenek voltak a fülben, a dokkoló vezérlése nem volt túl jó, őrült hülyeség volt a dobozba tenni, sötétben, éjszaka szinte lehetetlen volt. Ezért visszavittem őket, és megvettem az EarFun Pro-t, és az vagyok. Megdöbbentem! A hangzás irreális, ahogy itt előttem is írta valaki - a BASY, a BASY! Nem értem honnan jönnek ilyen pici dologban, nem túlzóak, csak hihetetlenül "sűrűek" Tökéletesen illeszkednek a fülekbe, az első illesztésnél! Hihetetlen különbség. Azonnal párosul, és a vezérlés nem érintés, hanem tapintás (gyorsulásmérő), így nincs véletlen érintés. Különböző műfajokat tesztelek, és mindegyikben megfelelnek nekem. Elégedett és izgatott vagyok, hogy tényleg vannak fejhallgatók, amelyek pontosan az én fülemhez illenek..: )
csúcshang
nagyszerű tok, amelyben könnyen elhelyezhetőek
tökéletesen illeszkedik a fülbe
nagyszerű "kopogás" ellenőrzés (nincs véletlen érintés)
gyönyörű modern design
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10