Oldal frissítése

Vélemények: DXRACER Air RN1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DXRACER Air RN1 témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DXRACER Air RN1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DXRACER Air RN1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
DXRACER Air RN1 - Gamer szék
DXRACER Air RN1
Raktáron > 5 db
153 290 Ft
Kosárba
Petr, Suchá Lozflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
A szék nem mindenkinek való. Ha Ön átlagon felüli vagy alacsonyabb testmagasságú, akkor gondot okozhat a nem állítható fejtámla. Ha a karosszériánál vagy, akkor az ülés körüli műanyaggal lesz gondod. Javaslom, hogy vásárlás előtt mindenképpen próbálja ki. Ha illik hozzád, akkor boldog leszel. Másfél év és átlagon felüli használat után sem kopott, szakadt vagy más módon sérült. A háló csak a bőrrel szemben tartja magát. Ajánlják
Mightiness
Megjelenés
Anyagok
Nagy ágyékpárna
A port katasztrofális letakarítani az üléspárnáról.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Kerülje el az ívet, ezt a vonalat maga a vállalat hagyja el (valószínűleg miért) egyetlen termék után. katasztrofális kialakítás, belevág a combokba, a doboz olyan hatalmas, hogy egy normális csehországi lakásban lassan daruval kell az ablakon át beemelni, leborul, ha lehajolsz. Nem érdekel, hogy nincs benne 3 literes kólatartó vagy biztonsági övek a fortnite lovagláshoz, az egyetlen dolog, amit értékelnék, ha a szék tudna ülni, de ezt sem tudja. ha az alza nem teljesíti a követelésemet, kidobom az ablakon.
jól néz ki
a bevonat a combokba vág
amelyek nem férnek el az üléspárnán.
0 ×Jelentés
Přemysl, Litoměřiceflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Kényelmes
Lélegző
Szuper
Nagy ágyékpárna
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Szuper szék egyszerű felépítéssel (3 nagy részből áll). Légáteresztő, jól állítható, kényelmes (egy kivétellel). Negatív. Körülbelül az egyetlen dolog. Az ülésrész a háttámla felé keskenyedik, és a műanyag szélek az ülésbe és a combokba nyomódnak. Egy nagyobb termetű ember számára ez nagyon kényelmetlen.
Lélegző
szerkezet
design
beállítási lehetőségek
ülésrész - hátrafelé szűkül - a combokba nyomódik
0 ×Jelentés
Vásárló, Kutná Horaflag
Értékelve: 2022. 11. 26., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Beszélek egy kicsit erről a clickbaitről. Mielőtt elkezdeném leírni az összes pozitívumot és negatívumot, azt kell mondanom, hogy a háló egy nagyszerű ötlet, és megtartottam volna a széket, ha nem fájna a fenekem. Nekem úgy tűnik, mintha a széket olyan valaki tervezte volna, aki a munkáltatója márkájának hírnevét akarta rontani. A szék jól csomagolva érkezett, az összeszerelése intuitív, hogy a csomag részét képező kézikönyv nélkül is megoldható volt. A nagyszerű dolog a modularitás és a megvásárolható tartozékok száma. A szék vizuális kialakítása - nagyon jó Funkcionális kialakítás - nem találok elég negatív szót ennek a kudarcnak a leírására. Talán "tűzzel ölni"? A fejrész csak az alapon mozgatható fel és le, amelyet a gyártó szerint ki kell csavarozni, majd más magasságba kell visszaszerelni. Ki lehet csavarni, de aztán kiderül, hogy az alapot nem lehet cserélni, tehát nem lehet máshova becsavarni, mint ahova gyárilag van. Az ülés kimondottan kínzó, az első érzés a székben ülve nagyszerű, az ülés egészséges, valóban érzi, hogy a háta és a háta szabadon lélegzik, és szó szerint alig várja, hogy ebben a székben üljön a forró nyári otthoni irodai napokon. De néhány perc múlva a csípő alatti fájdalomra ébredsz, mert egy dilettáns tervezte, aki valószínűleg soha nem ült a székben. A fenékszár a hátsó részen elkeskenyedik, így a fenékszár éles széle a fenékbe nyomódik, ami azonnal elrontott minden jó benyomást. 8 óra homeoffice után azonnal visszacsomagoltam a fájós széket a dobozba és visszavittem. Nagyra értékelem az alza-t, amely visszatérítette a székre, a postaköltségre és a megvásárolt "60 napon belüli visszaküldés" szolgáltatásra szánt pénzemet.
lélegző
szilárd konstrukció
vizuális design - nagyszerű
a tartozékok, például talp, laptop- és mobiltelefon-tartó, pohártartó stb. megvásárlásának lehetősége.
az ülés - hátul szűkül. 8 óra homeoffice után a hálós ülés műanyag talpától teljesen fájt a farizmom. Egy kis hátsóval rendelkező barátnő is éppen csak befér.
a fejléc alapja a hátlaphoz való rögzítéshez használt csavartól rögzített távolságban van, így a gyártó által bemutatott módon nem mozgatható.
dxracer pénzt kér ezért a mérnöki hibáért
ha nincs akkora háttere, mint egy 16 éves gyereknek, akkor a pranyr elég kényelmes lesz ehhez a székhez képest.
funkcionális design - nem értem, hogy valaki hogyan tudta ezt gyártásba venni.
csak kisebb testalkatúak vagy gyermekek számára alkalmas
0 ×Jelentés
Marek, Líšniceflag
Értékelve: 2022. 07. 26., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Sokáig gondolkodtam ezen a széken, és azon, hogy várjak-e egy Herman Muller székre, de nem követtem el azt a hibát, hogy megvettem ezt a széket. Olcsóbb, mint a Hermanka, egyébként is, a kényelem még mindig nyújtja, és mivel hálós, nem fogsz izzadni - egyáltalán. Kár, hogy ez a szék nem olyan népszerű, mint a többi DXRacer szék, mert tényleg nagyszerű.
Mesh - Nyáron nem izzadsz (ebben a hőségben, elképesztő! )
Kényelmes - Annak ellenére, hogy az ülés hálós, a kényelem csúcsminőségű.
Kisebb termetű vagy? Ne törődj vele! Az ülés éppen elég hosszú a 170 cm körüli emberek számára (én személy szerint 169 cm vagyok, és ez éppen megfelelő, csak nem érem el a padlót, ha a szék maximális magasságban van - így még egy magasabb személy számára is rendben van).
Fejtámla teteje. Kényelmes. Talán ha a fejhallgatót a fejed fölé helyezted, amikor hátradőlsz, a fejtámla egy kicsit belenyomja a fejhallgatót, de semmi szörnyűség.
Könnyű összeszerelés, 30 perc-1 óra alatt összecsukható. Ha ügyes vagy, akkor magad is meg tudod csinálni: )
A szék pozícionálása nagyszerű (elölről hátrafelé, felfelé lefelé) + A karfák is pozícionálhatók
Ha szélesebb a feneke, akkor is rendben van, lehet, hogy egy kicsit nyomja a műanyag az oldalán, de sokkal jobb, mint a többi DXRacer szék.
Lehetőség további darabok, például lábtartó, kormánykeréktartó és italtartó hozzáadására (nem tartozék - meg kell vásárolni).
Kicsit aggódom, hogy a háló elszakadhat, de erős.
Úgy érzem, hogy a háttámla rendben van
Ár D: de megéri a kényelmet és a minőséget.
A képeken látható, hogy a fejtámla pozícióját változtathatja - A feloldás jó, de egy kis erőt igényel a fejtámlát tartó fém meghajlításához és felszereléséhez, egyébként, ha elérte a megfelelő magasságot, akkor már nem kell mozgatnia.
0 ×Jelentés
Adam, Lázně Bohdanečflag
Értékelve: 2022. 07. 10., változat: DXRACER Air RN1
Hitelesített vásárlás
Sokáig választottam széket a számítógépemhez, nem egy klasszikus játékszéket akartam, ami csak jól néz ki, hanem egy orvosi széket, amin egész nap ülhetek, és nem fájdalmaim vannak. Ez a szék mindkettőre képes. Képes vagyok egész nap fájdalom nélkül a számítógép előtt ülni.
Maximális kényelem
Nagyszerű design
Minden jól állítható
Egyszerű és elegáns
A műanyag nem olcsó
Semmi sem nyikorog vagy nyikorog sehol
Nagyon gyors és könnyű összeszerelés
Állítható és rendkívül kényelmes fejtámla
Lélegző, nem izzadok.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15