Oldal frissítése

Vélemények: dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító megvásárlása után te is írsz értékelést.
dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító - Cipő szárító
dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
Raktáron > 5 db
38 790 Ft
Kosárba
Boris, Hrušovany u Brnaflag
Értékelve: 2024. 06. 10., változat: dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy csillagot adok az ózonért, egy fél csillagot azért, hogy elég praktikus dolog. Otthon biztosan jól jön. Ennek a darabnak az irányítása szükségtelenül bonyolult, csak egy gomb van a bekapcsoláshoz, helyette indokolatlan automatizálási kísérlet.
Ózonos fertőtlenítés
Egyáltalán nem értettem, hogyan kapcsol be a termék. Néha automatikusan bekapcsol, amikor felteszem az első párat, néha nem, akkor is két párat kell feltennem, ha csak egy dolgot akarok szárítani
Ha csak egy párat akarok szárítani, akkor az a csapat is a levegőben folyik, ahol semmi sem kötődik. Felesleges veszteségnek tartom (hő, ózon, energia,. )
Az időzítő maximum 99 percre van beállítva. Ha addig nem szárad ki a dolog, akkor az újraindítás frusztráló. Egyszer elolvastam a kézikönyvben, de amikor szükségem volt rá, nem tudtam rájönni, mindent le kellett tennem, majd újra vissza (lásd. 1. pont)
Azt hittem, hogy a 70°C jó lenne, de nem volt bátorságom ilyen magasra engedni. A legtöbb cipőm, ha fel van tüntetve, 40°C-os mosást ajánl. Szóval ez csak egy nagy szám, hogy nem tudom, mit használjak.
Nagy, nem tudom, hogy a hegyekbe vinném-e
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 07., változat: dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
Hitelesített vásárlás
Összeszerelés után a készülék csak akkor működik ha az egyik tartó egységét lehúzom. Ahogy visszadugom a helyére a gép kikapcsol. Az ötlet és a kialakítás jó, de nagyon lehet látni, hogy kínai termékről van szó és sajnos olyan a minősége is. Ennyi pénzért nem ezt várná az ember..
Ózonos fertőtlenítés
Kontakthibás termék
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 05., változat: dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűen működik
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Vége a cipőszagnak az ionizációnak köszönhetően, gyors és kényelmes.
Nincs többé cipőszag az ionizációnak köszönhetően
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05