Oldal frissítése

Vélemények: Dreame D10s

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dreame D10s témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dreame D10s termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dreame D10s megvásárlása után te is írsz értékelést.
Dreame D10s - Robotporszívó
Dreame D10s
Raktáron
110 990 Ft
100 990 Ft
Kosárba
Josef, Česká Lípaflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: Dreame D10s
Hitelesített vásárlás
Ez a második robotporszívóm, az előzőhöz képest sokkal kevésbé zajos. Több akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Az alkalmazás sajnos nincs angolul, de eddig jól működik. Az alkalmazásban kellene valamilyen beállítás, hogy milyen százalékban töltsön fel. Nem szeretem a tartály kiürítését, nem tudom, meddig bírják a mancsok.
viszonylag csendes
nagyszerű akkumulátor-üzemidő
eddig jól működik
Nem igazán tetszik, ahogyan a portartály kinyílik, amikor kiüríti a rendetlenséget, ( vannak mesterséges mancsok, amelyeket erővel nyit ki)
az alkalmazás nem cseh nyelvű
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: Dreame D10s
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ajánlom mindenkinek, az ágy alatt nem tudok takarítani, de a robot megoldja helyettem. Padlófűtésünk van és még sincs por.
Nagyon szépen takarít. Heti egyszer használom, kiegészítő takarításként.
Nem magyar nyelvű
0 ×Jelentés
Ondřej, Znojmo - Příměticeflag
Értékelve: 2023. 11. 25., változat: Dreame D10s
Hitelesített vásárlás
Csendes
Jól porszívózik
Jó alkalmazás
a szűrőket és keféket keresik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05