Oldal frissítése

Vélemények: Dreame Bot D9 PRO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dreame Bot D9 PRO témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dreame Bot D9 PRO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dreame Bot D9 PRO megvásárlása után te is írsz értékelést.
Dreame Bot D9 PRO - Robotporszívó
Dreame Bot D9 PRO
Utolsó termék a raktáron
119 990 Ft
Kosárba
Jaromír, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2024. 04. 01., változat: Dreame Bot D9 PRO
Hitelesített vásárlás
Jól porszívózik
A kísérő alkalmazás rendben van
Egyszerűen kezelhető
Elég rossz navigáció, elakad (és nekünk egy takarékosan berendezett háztartásunk van, ha a szobák tele vannak cuccokkal, akkor katasztrófa lesz).
A robot nem regisztrálja a saját "tornyát", ezért kétségbeesetten próbál eljutni olyan helyekre, ahová a "torony" nem engedi el, ami gyakran vezet elakadáshoz.
Nem hagyhatja, hogy magától vákuumozzon. A gyakori elakadások és tájékozódási problémák miatt minden alkalommal figyelni kell rá.
Sokkal többet vártam a pénzemért
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: Dreame Bot D9 PRO
Hitelesített vásárlás
Feladtam a térkép folyamatos jelölését (nogo zóna, szőnyeg, virtuális fal, nevek) mert mindig jön neki egy olyan pillanat, amikor rossz helyre teszi magát, és ekkor nekimegy teljes erővel mindennek a szobában és a meglévő térképe rajzol egy újat, ezzel teljesen elrontva azt.
amúgy nem rossz
home assistant alá könnyen integrálható
gyakran hiszi azt, hogy tudja hol van de mégsem - viszont ilyenkor teljesen tönkreteszi a térképet
nem ismeri fel a szőnyeget, nem fokozza a szívóerőt
0 ×Jelentés
Marcel, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: Dreame Bot D9 PRO
Hitelesített vásárlás
Könnyű telepítés
Nagyszerű ár
Egy kicsit zajosabb
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10