Oldal frissítése

Vélemények: DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható megvásárlása után te is írsz értékelést.
DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható - Éjszakai fény
DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható
Megszűnt
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 02. 10., változat: DREAMBABY Mozgásérzékelős éjszakai LED fény, forgatható
Hitelesített vásárlás
! A termékfotón egy brit robbanófej látható, de én a megfelelőt kaptam – az EU számára. Feltételezem, hogy rossz gyári termék voltam. Közvetlenül a hálózathoz való csatlakozás után abbahagyta a teljes fényt, és olyan hangokat kezdett kiadni, mintha valami „égne”. A mozgásérzékelő azonnal leállt, és csak a fényérzékelő működött tovább. Tetszik a dizájn, csak a funkcionalitás… 🙄
A forgó fej lehetővé teszi a fény irányítását
Kompakt kialakítás
nehéz fejforgatás a fény irányításához
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05