Oldal frissítése

Vélemények: DOMO DO7341H

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DOMO DO7341H témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DOMO DO7341H termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DOMO DO7341H megvásárlása után te is írsz értékelést.
DOMO DO7341H - Elektromos konvektor
DOMO DO7341H
Megszűnt
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2017. 05. 25., változat: DOMO DO7341H
Hitelesített vásárlás
működik, beállíthatja a hőmérsékletet, amelyen elkezdi magát felmelegíteni.
amikor az áram megtelik, visszaállítja az előre beállított értéket, és automatikusan elkezd fűteni az alapértelmezett hőmérsékletre, ami körülbelül 20 fok. a hülye dolog az, hogy ha nem vagy otthon, akkor csendben fut még nostop, mert nem tudod, hogy megpróbál fűteni, mint amit beállítottál egy olyan szobában, ahol nehéz elérni a 20 fokot.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20