Oldal frissítése

Vélemények: Dickie Rocking Flippy

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dickie Rocking Flippy témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dickie Rocking Flippy termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dickie Rocking Flippy megvásárlása után te is írsz értékelést.
Dickie Rocking Flippy - Távirányítós autó
Dickie Rocking Flippy
Raktáron 1 db
6 090 Ft
Kosárba
Luděk, Sezimovo Ústí 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Dickie Rocking Flippy
Hitelesített vásárlás
Több éves használat után ez a kis autó félelmetes. Nagyobb kapacitású akkumulátorokat szeretnének, hogy sokáig működjön, és ne rontsa el a szórakozást.
Gyakorlatilag állandóan lovagol, megfordul magától, ha ütközik, nem marad sehol "lógva". Ellenáll a gyermekek "durvább" bánásmódjának és az ütéseknek (és néha a gyermekek kezéből való kieséseknek).
Habozás nélkül újra megvenném.
0 ×Jelentés
Petr, Bystřice pod Hostýnem 1flag
Értékelve: 2023. 09. 18., változat: Dickie Rocking Flippy
Hitelesített vásárlás
jó móka
0 ×Jelentés
Vásárló, Holíčflag
Értékelve: 2021. 12. 29., változat: Dickie Rocking Flippy
Hitelesített vásárlás
ár, funkcionalitás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10