Oldal frissítése

Vélemények: DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák megvásárlása után te is írsz értékelést.
DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák - Babakocsi bundazsák
DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák
Raktáron > 5 db
18 390 Ft
Kosárba
Zdeněk, Praha 7 - Bubenečflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: DIAGO Multifunkciós babakocsi bundazsák
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű plüssállat. Túlélt két babakocsit, és elküldték egy másik gyermekhez. A nyitható aljának köszönhetően még a hosszabb utódok is elférnek benne. A gyermek nem fázott benne. Csak a tépőzár lehetne jobb minőségű, ami nem szakítja el a ruhákat.
A tépőzár az a fajta "szakadás", ami a gyapjú ruhákat szakítja.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10