Oldal frissítése

Vélemények: DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml - Testvaj
DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml
Raktáron
2 890 Ft
2 170 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 25., változat: DERMACOL Rose Flower Care Body Butter 75 ml
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű finom illat, kiváló a bőrömnek (csak 60 év feletti kortól). Rengeteg gyógyszertári krémet, olajat, tejet is kipróbáltam. Ez egyértelműen vezet. Mint a legtöbb embernek, az én bőröm helyenként szárazabb, de mindenhol jól beszívódik, valahol 2 réteget kell feltenni, elég egy kevés és nagyobb felületre oszlik el. Itt más boltokkal szemben nagyon jó áron kínálják.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15