Oldal frissítése

Vélemények: DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő megvásárlása után te is írsz értékelést.
DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő - Vérnyomásmérő
DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő
Hitelesített vásárlás
Teljesen jól működik. Egyszerű kezelhetőség
0 ×Jelentés
Lucie, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: DEPAN Automatikus csuklós digitális vérnyomásmérő
Hitelesített vásárlás
Visszaküldtem a terméket, mert nagyon rosszul mér. Alacsony nyomásom van, és mégis az egész család nem mért 155-170/86-nál kevesebbet ezzel a készülékkel. Javaslom, hogy fizessen többet, és vásároljon jobb minőségű gépet.
Méret
Ára
Nagyon rosszul mér
Gyakran hiba
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15