Oldal frissítése

Vélemények: Denver TR-51

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Denver TR-51 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Denver TR-51 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Denver TR-51 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Denver TR-51 - Rádió
Denver TR-51
Kérés esetén megrendeljük
7 990 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: Denver TR-51
Hitelesített vásárlás
Elégedettség számomra. Nem akartam egy "szuper Hi-Tech" rádiót, csak azért, hogy a konyhában hallgassam. Ez jól játszik, kicsi, könnyű, hordozható (úgy értem, valószínűleg nem tudod zsebre tenni, de még mindig kicsi). Jól hangzik. Csak Prágában teszteltem, és nem volt probléma az állomások elkapásával. Az egyetlen dolog az, hogy a "gombok" elég lazák, és például gondosan kell őket hangolni, de semmi olyan, ami zavarna.
Jól játszik
kicsi, könnyű, kompakt
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10