Oldal frissítése

Vélemények: DENON AVR-X1700H DAB Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DENON AVR-X1700H DAB Black témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DENON AVR-X1700H DAB Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DENON AVR-X1700H DAB Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
DENON AVR-X1700H DAB Black - AV-rádióerősítő
DENON AVR-X1700H DAB Black
Megszűnt
Ondřej, Chrudim 3flag
Értékelve: 2023. 11. 13., változat: DENON AVR-X1700H DAB Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék papíron megfelel mindannak, amire szükségem volt, de látom a hátrányait. Az internetes rádiók nagyszerűen használhatók akár mobiltelefonon is.
A CD-lejátszó csatlakoztatása optikai és analóg cinch-en keresztül nem működik, res. néhány másodperc és körülbelül 5 perc elteltével a hang kikapcsolt. Az Eco módnak nem volt hatása, és újra aktiválni kellett a készülék bemeneti opcióját. Még egy cinch-en keresztül csatlakoztatott mobiltelefon is ugyanezt tette, azaz. géphiba vagy jellemző? A HDMI normálisan működött. A rádió, különösen a DAB, kevésbé érzékeny a Yamaha vevővel szemben, ha ugyanazzal az antennával és ugyanazon a helyen van. A készüléket 14 napon belül visszaküldjük, mert a DENON telefonos szolgáltatás nem segít, a technikus nem ad, és ismételje meg, hogy hozza el, küldje el. Kár, hogy vettem egy akciós 12990Kč, akartam, hogy 2 reciever.
0 ×Jelentés
Tomáš, Ostrava - Vítkoviceflag
Értékelve: 2023. 08. 10., változat: DENON AVR-X1700H DAB Black
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés
eARC támogatás
Intuitív beállítás és szobahangzás az AUDYSSEY mikrofonnal
zökkenőmentes együttműködés a TV-TCL-lel
Angol nyelvű utasítások hiánya
0 ×Jelentés
Michaela, Kunoviceflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: DENON AVR-X1700H DAB Black
Hitelesített vásárlás
Minőségi hangzás
A legújabb Dolby és DTS audio kodekek
Videó támogatása 8K vagy 4k/120Hz-ig (3 kijelölt HDMI 8K bemenet)
Nagyon jó minőségű automatikus korrekció állítás a mellékelt mikrofonnal, a helyiség és az egyes csatornák jellemzőinek beállítása
eARC
nagyon jó együttműködés az Apple TV 4K-val
hibátlan együttműködés az LG OLED C1-gyel az eARC-n keresztül
alacsony készenléti fogyasztás
kiváló hangzás Q Ac dobozokkal. tanácsok 3000
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15