Oldal frissítése

Vélemények: DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml - Konyhai tisztító
DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 02. 20., változat: DELUXE Degreaser Hatékony zsírtalanító, 750 ml
Hitelesített vásárlás
Úgy terveztem, hogy rendszeresen tisztítom a pult tetejét és a motorháztetőt. Csak a motorháztetőt tisztítottam meg, amin rajta hagytam a kezem. A boltba vitel felárával együtt (ami a legtöbb boltban 0), kapsz egy zsírtalanítót kb. 120 kč-ért, ami a figyelmeztető színe és szaga ellenére csak egy közönséges rugó, ha kedves vagyok, alkohol, ahol sokáig hagytad, teszi a dolgát. Rossz termék számomra, visszatérek a Lidl-ből származó, jól bevált W5-öshöz.
megtudtam, hogy nem fogom többé megvenni ezt a terméket.
az a biztosíték, hogy a zsírtalanítók között a W5 az első számú
erős vegyszerszag, a munka csak nyitott ablaknál lehetséges
a termék leírása szerint ez egy degeaser, de egyáltalán nem működik.
a zsír eltávolításakor mechanikai erőt kell használnia - a szivacs durva oldalát (amit úgyis ki kell dobnia), egy spatulát...
A ragasztott, fekete-fehér utasítások olvashatatlanok, mert egy olyan nyomtatóval nyomtatták ki, amelyből kifogyott a tinta. Az angolt nem lehet elolvasni, mert az át van ragasztva a cseh szöveggel; )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05