Oldal frissítése

Vélemények: De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS megvásárlása után te is írsz értékelést.
De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS - Automata kávéfőző
De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS
Pillanatnyilag nem elérhető
Marek, Brno 28flag
Értékelve: 2023. 03. 15., változat: De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS
Hitelesített vásárlás
A kávéfőző a kávéról szól, ez az elsődleges célja. Az ember csak azt sajnálja, hogy ilyen pénzért nem kapja meg a pihenést, és ez a kényelem ennek az italnak az elkészítésében.
Számomra egy nagyszerű kávé. Határozottan jobb, mint a korábbi Krups kávéfőzőgép.
Előmelegítő csészék
Nagyszerű tejhab, eddig
A gőzölőegység eltávolításának lehetősége
Bluetooth kapcsolat? Ez egy borzalmas szerkentyű a mai korban egy ilyen eszközhöz.
Zajos
Rozsdamentes acél csepegtető tálca, ki találta ezt fel?
A kávéfőző kezelőszervei és kijelzője tulajdonképpen eléggé használhatatlan, mert nem kínál elég fontos dolgot a kávé elkészítésében. Például. Víz, tej mennyisége. Csak konkrét értékek nélküli mutató formájában. Ezután a BT alkalmazásban működik.
Az irányítás nem túl intuitív.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: De'Longhi Primadonna Class ECAM 550.85.MS
Hitelesített vásárlás
Remélhetőleg harmadszorra is beválik, és gond nélkül "örökké" kitart nálunk. Vagy legalább 5 év. Az előző daraboknál kezdettől fogva gond volt a problémával, és a türelmünk a reklamációig max. 11 hónap. Végül ugyanazt a modellt választottuk, és úgy döntöttünk, hogy nem kísérletezünk a DeLonghi Eletta Explore ECAM 450.86 készülékkel. T, ami gondolom ennek a modellnek az utódja lesz, miután az ajánlata lejár - bár ennek 3 pluszpontja van (cafe to go még a magasabb csészékhez is, Wifi kapcsolat Bluetooth helyett, hab készítése még hideg tejből is - de csak zsírszegényből). Azonban a tapasztalat után, amikor még a szerviz sem javította a kapcsolatot (és a kijelentés, hogy még a Delonghi olaszországi ügyfélszolgálatának kapcsolattartása sem segített), úgy döntöttünk, hogy nem próbáljuk ki az új, nem túl piacképes technológiát. És még egy kicsit spóroltunk is. Emellett továbbra is használhatjuk a korábban vásárolt átlátszó bevonatokat a csepprácson, hogy megvédjük azt a karcolásoktól.
Úgy néz ki, mintha új lenne (az is), és mégis csak egy újra vásárolt, visszavásárolt, visszavásárolt modell, ahol a követelés jóváírással zárult.
Bluetooth kapcsolat működik (ellentétben az előző darabbal)
Az elvárásoknak megfelelően készít kávét
Termikus karafa
Olcsóbb volt, mint amikor legutóbb, néhány hónappal ezelőtt vettem ugyanezt a modellt: )
Kényelmet és békés családi légkört teremt otthonában
Jobban működik, mint az újabb alternatíva, különösen a karafa.
Kompatibilis a korábban megvásárolt "kiegészítőkkel"
Ez a harmadik darab (1. nem akart csatlakozni, és a szerviz(ek) nem tudták kezelni, 2. nem fogadta el a vizet, és 24 órán belül visszavittük).
Úgy tűnik, hogy valamiféle elővásárlási ajánlat volt, és már "eltűnt a piacról"
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20