Oldal frissítése

Vélemények: De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica megvásárlása után te is írsz értékelést.
De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica - Automata kávéfőző
De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica
Raktáron > 5 db
235 990 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 05. 12., változat: De'Longhi ECAM 350.55.W Dinamica
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nekünk ez a második De Longhi kávéautomatánk. Az elődje - tejhab készítő nélkül típus - 3 évet bírt az első meghibásodásig (Magnifica) , napi 8-10 adag kávé készítéssel. Nem túl tartós tehát, de az olcsó kávéautomaták intenzív használat mellett nagyjából ennyit bírnak. Állítólag ez legalább még javítható, régóta gyártott, viszonylag kiforrott típus, van hozzá minden alkatrész. A régit megkapták a gyerekek, nagypapa megjavította és ott használják tovább.
azért vettünk megint De Longhit, mert finom kávét csinál (jó kávéalapanyagból) , és még elfogadható az ára. Szuper a tejhab készítő, sokkal kevesebb munkával készül így a kapucsínó, jól személyre szabhatóak a kávéitalok paraméterei, a kijelző nagyban segíti a kávékészítést. Jó, hogy oldalt és nem a gép mögött van a víztartály, így a felső konyhaszekrény alatt is kihúzható feltöltéshez.
elég sok vizet használ, a kávészem betöltő lehetne praktikusabb. Remélem tartósabb lesz, mint elődje, minden ezúttal esetre kiterjesztett cseregaranciával vásároltam meg a gépet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05