Oldal frissítése

Vélemények: Dell Vostro 3530

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dell Vostro 3530 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dell Vostro 3530 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dell Vostro 3530 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Dell Vostro 3530 - Laptop
Dell Vostro 3530
Szállításra kész 1 db
166 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: Dell Vostro 3530
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó anyagminőség
Ár-érték arányban nagyon jó hardver, erős CPU
Könnyű
Kíváló gépelési élmény
Nincs “olcsó” érzete, nem kopog a műanyag,, mint az egyik legnépszerűbb konkurens márkának
Elképesztően gyenge akkumulátor, irodai alkalmazások használata mellett max 3 órát bír gyári állapotában (CPU boosttal és minőségi képernyőbeállításokkal)
Mivel az alap CPU órajel alacsony, átlagos irodai appok mellett is már bekapcsol a CPU boost, ami miatt hangosabban (de nem zavaróan) járnak a hűtők
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05