Oldal frissítése

Vélemények: Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US megvásárlása után te is írsz értékelést.
Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US - Billentyűzet
Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US
Raktáron 1 db
30 390 Ft
Kosárba
Beneš a Lát a.s., Poříčanyflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US
Hitelesített vásárlás
minden rendben
0 ×Jelentés
Vojtěch, Odolena Vodaflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US
Hitelesített vásárlás
Minőségi anyag
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: Dell vezeték nélküli többeszközös billentyűzet - KB700 - US
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyszerű billentyűzet elfogadható pénzért. Munkahelyre és otthonra vettem. Angol elrendezésű, hosszú enter, backspace és balra váltás, ami elengedhetetlen, ha tíz ujjal gépelünk. Az összes többi billentyű elrendezése szabványos, ami számomra alapvető feltétel, amelynek egy billentyűzetnek meg kell felelnie. A számológép indítására szolgáló külön gomb szintén előny. Egyeseket zavarhat a cseh feliratok hiánya, de én amúgy sem nézek a billentyűzetre, amikor tíz ujjal gépelek, úgyhogy nem érdekel. Kellemes funkció a négy funkcióbillentyű enyhe elkülönítése, ami javítja a tájékozódást. Az Fn lock állandó, csak egyszer kell bekapcsolni, és a multimédiás billentyűk már nem zavarnak. Az eszközök közötti váltás azonnali, van egy laptopom és egy telefonom, így a hosszabb üzenetek írása a telefonomon sokkal kényelmesebb így. A másik billentyűzethez egy USB-dongle-t használok a monitor hubjához csatlakoztatva, ami szintén tökéletesen működik. A billentyűk enyhén behúzottak, így a gépelés nagyon kellemes és gyors. Aki a notebookos csirke billentyűzetekhez szokott, annak ez tiszta öröm.
Nagyon szép és gyors billentyűzet
Legfeljebb 3 eszköz csatlakoztatható
Úgy néz ki, alumínium, de ez műanyag
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10