Oldal frissítése

Vélemények: DELL Alienware m15 R7 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DELL Alienware m15 R7 Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DELL Alienware m15 R7 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DELL Alienware m15 R7 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
DELL Alienware m15 R7 Black - Gamer laptop
DELL Alienware m15 R7 Black
Megszűnt
Jakub, Náchod 1flag
Értékelve: 2022. 06. 21., változat: DELL Alienware m15 R7 Black
Hitelesített vásárlás
Már a kipakoláskor úgy éreztem magam, mint egy szupersportban, például a Lambóban vagy a Bugattiban. A hátsó ventilátorok kialakítása olyan, mint egy gyönyörű lány feneke, tehát autókra gondolok. Meglepett egy hatalmas töltő, de egyértelmű, hogy annak kell lennie, hogy legyen áram. Sajnálom, hogy a jobb oldalon van két USB pendrive, ahol ez kicsit korlátozza a jobbkezeseket, ezért nagyobb asztalt ajánlanak. Az egyik USB hátul található a ventilátorok között, a legjobb USB-elosztónak. Amikor mindent felállítottam és telepítettem, rájöttem, hogy a lámpák egy része beállítható. Sajnos az RGB háttérvilágításban néhány LED található, és a termék ára 40%-kal emelkedik: ) De aztán arra gondoltam, hogy ténylegesen tesztelem magának a laptopnak a hangját. Nálam csak 30% volt és a szomszéd fűnyíróját lenyomtam nyitott ablakon keresztül, így éjszaka nem ajánlom 100%-ig, ha panelházban vagy bérházban laksz a szomszédok miatt .: D A parancsnoki központ lehetne világosabb, de ez olyan apróság. Persze játéktesztnek is kell lennie. Kipróbáltam néhány AÁ címet és nagyszerű. Minden ultra részletesen és 60 fps alatt nem esett le. Leginkább 80-90 képkocka/másodperc között tartottam. Természetesen ezt a kést grafikával kapcsolatos munkákhoz is használhatod, és szentségileg gyorsan meglesz. Én csak a terméket értékelem és 9,5/10-et adok. Biztosan tudnék még sorolni, de szerintem ezek az alapok bőven elégek lesznek.
Teljesítmény
A kijelző frissítési sebessége
Design
Feldolgozó anyag
Megjelenítési színek
Hűtés
Hang
Sebesség
USB telepítés
Zajos
Alienware parancsnoki központ
15.6 kijelző
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10