Oldal frissítése

Vélemények: Deli Color Emotion ecset 24 szín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Deli Color Emotion ecset 24 szín témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Deli Color Emotion ecset 24 szín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Deli Color Emotion ecset 24 szín megvásárlása után te is írsz értékelést.
Deli Color Emotion ecset 24 szín - Filctoll
Deli Color Emotion ecset 24 szín
Pillanatnyilag nem elérhető
Luděk, Sezimovo Ústí 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Deli Color Emotion ecset 24 szín
Hitelesített vásárlás
A filctollak sokáig kitartottak, sok A4-es lapot rajzoltak. Az idők során több készletet is vásároltunk ezekből, és mindig jó.
A Steteck markerek jól rajzolnak nagy területeket. Gyorsan használhatóak, és mégis a steteck vége vékonyan megmunkált, így nem húzódik egy kis odafigyelésért.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15