Oldal frissítése

Vélemények: Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13 - Telefon tok
Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13
Megszűnt
Pavel, Chomutovflag
Értékelve: 2022. 04. 17., változat: Decoded Silicone BackCover Charcoal iPhone 13
Hitelesített vásárlás
Az eset teljesen kiváló. Kissé túlnyúlik a telefon kijelzőjén, még a védőüveg felhelyezése után is, és a hátoldalon a kamera lencséjén is túlnyúlik. A telefon és a tok között nincs kosz, ráadásul az üveghátlap nem karcolódik a plüss bélés miatt és nagyon jól levesz a tisztítás során. Támogatja a vezeték nélküli töltést. Az egyetlen dolog, amit nem próbáltam, az az, hogy a széfben tartom. Öt hónap használat után a szennyeződés enyhén bevésődik a tokba, de a színe miatt egyáltalán nem látszik, ráadásul amiatt, amin átment a szennyeződés, nem is jelentős. Érintésre jobb minőségű szilikon, mint az aliexpressből készült tok, így a nadrágzsebből is nagyon jól kijön. Arra viszont vigyázz, hogy a villámcsatlakozó feletti szilikon puha és könnyen hajlítható, de a formája tart, így nem hiszem, hogy gond lesz vele. Ennyiért nagyon jó borító.
Minőségi tapintású szilikon.
Plüss bélés, amely nem karcolja meg a telefon hátulját.
Nagyon jól tömít, nem engedi át a port és a szennyeződést, ugyanakkor könnyen eltávolítható.
Finoman átnyúlik a képernyőn és a hátsó kamera lencséjén keresztül.
Tökéletes ár/teljesítmény arány.
Jó vezeték nélküli töltés, ami valóban működik.
Az oldalsó gombok megnyomása egyszerű, a tok pedig nem fejt ki jelentős ellenállást.
Felfogja a port, de ez nem a burkolat hibája, hanem az anyag jellege.
Könnyen ráragadnak az ujjlenyomatok, de ez megint csak az anyag természetéből fakad, és nem a borító hibája.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20