Oldal frissítése

Vélemények: dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok - Telefon tok
dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 27., változat: dbramante1928 Monaco iPhone 13 Pacific Blue tok
Hitelesített vásárlás
Őszintén szólva, amikor megérkeztek a tokok (két színt rendeltem), és kinyitottam a dobozokat, megdöbbentem. Ilyen gyönyörűen megmunkált borító. Hűha. összehasonlítás az eredetivel - ugyanolyan minőségűek, nem is tudom, hogy ezeket a DB-ket még jobban szeretem-e. Nem hebedo, ül szépen, mint egy fenék egy szerb, belső szép, semmi nem hámlik le (mint az Alzacky) Kicsit csalódott vagyok a több színválasztás miatt. Nagyon ajánlott. Ár/teljesítmény arány = 1*
gyönyörű csomagolás
A átdolgozása
Semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10