Oldal frissítése

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: Danfoss Kezdőgarnitúra

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Danfoss Kezdőgarnitúra témával kapcsolatban? Nálunk 19 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Danfoss Kezdőgarnitúra termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Danfoss Kezdőgarnitúra megvásárlása után te is írsz értékelést.
Danfoss Kezdőgarnitúra - Fűtésszabályozó készlet
Danfoss Kezdőgarnitúra
Szállításra kész > 5 db
131 490 Ft
85 690 Ft
Kosárba
Kiegészítők 2 Vélemények 2
4,5
19 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Okosfűtést szerettünk volna otthon, a Danfoss egy erre megfelelő rendszer. Igaz, ha előre kiszámoltam volna fillérre mindent, lehet, hogy a Honeywell EvoHome-ot választanám...
Látványos mobilalkalmazás, megbízható működés. Honeywell evoHome-hoz képest elsőre olcsóbbnak tűnik, de nem az. Viszont elég egyszerű és megbízható, egy idő után el is felejti az ember nézegetni - igaz, most kint épp 8-10 fok fölé is benéz a hőmérséklet.
Honeywell evoHome-mal szemben ez nem tartalmaz kazánvezérlőt. Szobánként 2 db hőfok választható - otthoni és távolléti/éjszakai. Ha legalább ez mind szét lenne választva, jó lenne. Az evoHome-nál sokkal több érték állítható, igaz a Danfoss modernebb és egyszerűbbnek tűnő felülettel rendelkezik. (Kipróbálható demója mindkettőnek van mobilon) Elég nehézkes követni, pontosan miért gyújtja be a kazánt... általában picit, 0. 2-0. 5 fokkal késleltetve, ha már több radiátor is kér hőt.
Hibátlan
Olcsó
Nincs
P-DC1-WEB20