Oldal frissítése

Vélemények: DAITSU APD 12 HK 2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DAITSU APD 12 HK 2 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DAITSU APD 12 HK 2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DAITSU APD 12 HK 2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
DAITSU APD 12 HK 2 - Mobil klíma
DAITSU APD 12 HK 2
Megszűnt
Tomáš Tichý, Praha 6flag
Értékelve: 2019. 08. 13., változat: DAITSU APD 12 HK 2
Hitelesített vásárlás
A légkondicionáló megfelel mindannak, ami a műszaki leírásban szerepel, és mindannak, amit elvártunk tőle. Ezért adom a maximális értékelést. Elégedettek vagyunk a termékkel.
A hátrányok között említett jelentős légcsere pozitív következménye, hogy a helyiség relatív páratartalmát elfogadható szinten tartja. Míg az osztott légkondicionálóval felszerelt helyiségekben, ahol a levegő általában nagyon száraz, a hörgőim hamarosan rosszul lesznek, addig az osztott légkondicionálóval nincs ilyen problémám.
Ismert, hogy a mobil légkondicionálók a helyiségből a felmelegített levegőben elvezetik a hulladékhőt, amelyet egy nyíláson keresztül fújnak ki, és ez lényegesen alacsonyabb energiahatékonyságot eredményez, mint a helyhez kötött osztott légkondicionálóké. Meglepett, hogy a helyiségben folyamatosan cserélődő levegő mennyisége viszonylag nagy, és ha nem biztosított, hogy az új levegő viszonylag szabadon áramolhasson a helyiségbe (pl. az ablakszellőztetésen keresztül), a helyiségben negatív nyomás keletkezik, ami kellemetlenségeket okozhat. A mi esetünkben ez a negatív nyomás megfordította a kéményben a huzatot, és "füstölt" levegő áramlott a szobába. A szellőzőnyílás kinyitása megoldotta a problémát. El tudok képzelni kockázatosabb és kevésbé nyilvánvaló helyzeteket - pl. fordított áramlás a gázkarma szellőzőnyílásában, ha ez lenne a legkisebb ellenállás útja a levegő utánpótlásához.
0 ×Jelentés
Lenka, Přezleticeflag
Értékelve: 2019. 08. 04., változat: DAITSU APD 12 HK 2
Hitelesített vásárlás
A 20m2-es szoba minden gond nélkül hűl
Zaj, de ez minden légkondicionálóról elmondható.
0 ×Jelentés
Veronika, Praha 8 - Karlínflag
Értékelve: 2019. 07. 06., változat: DAITSU APD 12 HK 2
Hitelesített vásárlás
szép és erős légkondicionáló, könnyen kezelhető, több funkciót kínál és a csatornára való állandó csatlakozás lehetőségét kínálja.
elég nehéz kezelni, kerekei vannak, de amikor a szőnyeg sarkán vagy az ajtók közötti átmeneti sávban mozog, egy kicsit nehéz feladat a férjem segítségével felvinni az emeletre: -), de ezt nem tartom hibának, csak nem vettem észre, amikor megvettem.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20