Oldal frissítése

Vélemények: D-Link E15

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) D-Link E15 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) D-Link E15 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) D-Link E15 megvásárlása után te is írsz értékelést.
D-Link E15 - WiFi extender
D-Link E15
Raktáron > 5 db
18 990 Ft
Kosárba
Milan, Zdiceflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: D-Link E15
Hitelesített vásárlás
Végül is jól működik
Nagyon szépen néz ki.
A "gyors és egyszerű" telepítés körülbelül 2 órát vett igénybe. Ez ugyanolyan ügyetlen és megbízhatatlan, mint a D-Link G415 telepítése és üzembe helyezése (volt egy korábbi routerem a D-Link-től, és az is "teljesen más kávé" volt - egyszerű és gyors. Annak ellenére, hogy az iparágból jöttem, szigorúan követtem az utasításokat, és még mindig "nem működött". Szeretnék találkozni a tesztelővel, aki ellenőrizte az eljárást: -)
Ára
A menedzsment alkalmazás nagyon lassú (eufemizmus)
A Cseh Köztársaságban, ahol a konnektorokat mindig/többnyire a padló közelében szerelik fel, komikus az az ajánlás, hogy a padlótól 70 cm-re kell elhelyezni: -)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 05., változat: D-Link E15
Hitelesített vásárlás
nincs adatátviteli sebességvesztés
az alkalmazás nem működik ideálisan (néhányszor vissza kell állítani a telepítési folyamatot). TP link app jobb.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20