Oldal frissítése

Vélemények: D-Link DWP-1010/KT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) D-Link DWP-1010/KT témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) D-Link DWP-1010/KT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) D-Link DWP-1010/KT megvásárlása után te is írsz értékelést.
D-Link DWP-1010/KT - LTE WiFi modem
D-Link DWP-1010/KT
Raktáron 2 db
166 490 Ft
Kosárba
Dana, Telčflag
Értékelve: 2024. 06. 22., változat: D-Link DWP-1010/KT
Hitelesített vásárlás
Ezt az 5G csatlakozási pontot megoldásként vettem olyan helyre, ahol alapvetően nincs más alternatíva. Papíron nagyon jól néz ki, és a múltban elég jó tapasztalataim voltak a D-Link termékekkel kapcsolatban, így nem számítottam komolyabb problémára. Sajnos ez már a SIM-kártya behelyezésekor megtörtént. Először egy Vodafone nanosim-et próbáltam ki egy másik eszközről microsim adapteren keresztül. Nincs jel a diódákon. Szóval kipróbáltam a T-mobilt a telefonomról. Ugyanaz megint. Végül kipróbáltam a cserét is teljesen új SIM-re és adapter nélkül direkt kitéptem a microsim-et. Megint semmi. Amikor közvetlenül a kültéri egység konfigurációs wifijén keresztül próbál bejelentkezni a konfigurációs felületre (van egy gyönyörű QR kód a csatlakozáshoz, szépen leírt jelszavak stb. ) Találkoztam - wifi csatlakoztatva, de a webes konfiguráció nem töltődik be és nem töltődik be (3 Firefox, Edge és Opera böngészőt próbáltam http és https). Ping az egységhez működőképes, wifi teljes jel. Végül kábelen keresztül csatlakoztam az útválasztó egységen keresztül, amikor működött, de nagyon lassú volt. A mobil konfigurációs alkalmazás már jobban működött (ekkor már többször elolvastam a kézikönyvet, és megnéztem a Youtube-on a konfigurációs videót lengyelül és egyéb tippeket. ). A konfiguráció azonban egyértelműen azt írta, hogy a SIM egyik esetben sem található. Nem tudom, csináltam valamit rosszul? Hibás darab? Vagy egy teljesen sikertelen termék? 14 napon belül visszaküldtem, és szeretnék egy másik darabot is kipróbálni.
Papíron ideális az internet biztosítására, pl. a nyaralóban vagy olyan helyeken, ahol más csatlakozások nehezen elérhetőek, ha legalább némi jel rendelkezésre áll.
A máshol működő SIM-kártyák egyike sem működött. Megpróbáltam SIM-et cserélni az új M2M 5G IOT-ra a T-mobile-ból
A webes adminisztrációs felület hihetetlenül lassú, olyannyira, hogy néha úgy éreztem, hogy nem működik. A konfigurációs mobilalkalmazáson keresztül a rendszer reagálása jobb volt
Problémás csatlakozás a kültéri egységhez konfigurációs wifin keresztül, ha a router nincs kábelen keresztül csatlakoztatva. Az interfész lényegében nem is töltődött be nálam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10