Oldal frissítése

Vélemények: CyberPower VP1200ELCD-FR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CyberPower VP1200ELCD-FR témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CyberPower VP1200ELCD-FR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CyberPower VP1200ELCD-FR megvásárlása után te is írsz értékelést.
CyberPower VP1200ELCD-FR - Szünetmentes tápegység
CyberPower VP1200ELCD-FR
Raktáron 5 db
75 790 Ft
Kosárba
Pavel, Litvínov 1flag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: CyberPower VP1200ELCD-FR
Hitelesített vásárlás
Köszönöm az alábbi értékeléseket, amelyek a vásárlásra ösztönöztek. Először az Eaton-t próbáltam ki, ami gyárilag nem szagolt (sajnos ez egy funkció volt), nem lehetett lehalkítani, és nem tartott rendesen. Ez az UPS a versenyhez képest igazán nagy kitartással rendelkezik, ahogyan azt az alábbi szuper vélemények is kijelentették. Az UPS tompítható, kijelzővel rendelkezik, teljes mértékben kompatibilis a Synology NAS DS 420j-vel, 3D nyomtatás NAS, router és híd az intelligens otthonhoz. Mindenkinek ajánlom, hogy fizessenek többet, és a mérete kompaktabb, csak az akkumulátort nem tudja cserélni magának.
Méret
Kijelző
Némítás a MUTE gombbal
PC/NAS kompatibilitás (Synology DS 420j)
Csendes még akkumulátoros üzemmódban is
Nem bűzlik
Üzemidő
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 07. 31., változat: CyberPower VP1200ELCD-FR
Hitelesített vásárlás
Méret
Integrált kijelző, amely - többek között - a hátralévő üzemidőt is jelzi
MUTE gomb a riasztás kikapcsolásához! (nagyszerűen működik)
USB-csatlakozás a számítógéphez stb.
A valós helyszíni tesztek során az azonos készülékek áramellátása jelentősen! hosszabb, mint a papíron erősebb versenytársak (APC Back-UPS 1600 900W)
Készenléti állapotban és terhelés alatt is csendes. Nincs keverőmotor, mint az néha szokásos. El tudom képzelni, hogy az irodában is legyen.
Már 12 darab van belőlük, a legidősebb körülbelül 19 hónapos és üzemel - eddig mind hiba nélkül.
0 ×Jelentés
Lubomír, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 07., változat: CyberPower VP1200ELCD-FR
Hitelesített vásárlás
Rövidet kaptam, így a véleményem amúgy is szubjektív. Eddig jól működik, de még nem volt alkalmam tesztelni áramszünetben. Az UPS kijelzője mindenféle fideszes dolgokat mutat, és egy idő után kialszik. A számítógépen lévő alkalmazás (az UPS USB-n keresztül történő csatlakoztatásához a számítógéphez) mindent megmutat, ami lehetséges, és még az akkumulátor tesztelésére is lehetőséget ad. A beszállító szerint az akkumulátor élettartama 3,5 év, ólomsavas akkumulátorról van szó, és cseréjét meghatározott szerviz végzi. Egy új akkumulátor ára kb. 800Kč~ + szerviz beavatkozás. Eddig elégedett vagyok, a kérdés az, hogyan fog viselkedni az UPS áramkimaradás esetén. Nem büdös és nem fütyül, ahogy a gyengébb darabokról szóló véleményekből olvastam.
Méret
Lehetőség a PC-hez való csatlakozásra és a funkciók applikáción keresztüli vezérlésére
0 ×Jelentés
Dušan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 07., változat: CyberPower VP1200ELCD-FR
Hitelesített vásárlás
Nagy elégedettség a termékkel. Különösen nagyra értékelem a nagy hatékonyságot alacsony terhelésnél, például a wifi router tápellátásánál (a kiesések lefedése és a kapcsolat fenntartása, pl. a riasztáson keresztül). Egy órát is működtethet. Papíron a nagyobb teljesítményű APC Back-UPS BX 1600VA tápegység csak 1,5 órán keresztül tudta ellátni ugyanazt a konfigurációt, ez a tápegység viszont ennek többszörösét. Ezenkívül a gombbal megnyomható, és mutatja a hátralévő időt.
Információs kijelző a hátralévő idő becslésével, akkumulátor kapacitással
Lehetőség a gomb megnyomásához (némítás) a gombon keresztül
Adat usb vonal, laptopok felismerik és mutatják az UPS töltés % -át
Hosszú élettartam alacsony energiafogyasztással (pl. internet router)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10