Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Vélemények: Cubot Quest, piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cubot Quest, piros témával kapcsolatban? Nálunk 20 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cubot Quest, piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cubot Quest, piros megvásárlása után te is írsz értékelést.
Cubot Quest, piros - Mobiltelefon
Cubot Quest, piros
Megszűnt
4,0
20 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
70 %
vásárló ajánlja
Kellett egy strapatelefon, a "sima" előd már több sebből vérzett. Ár-érték alapján ezt találtam megfelelőnek, paraméterekre, küllemre tetszett.
Jó a fogása, masszív darab. Azt kapod a pénzedért, amit a leírásban ígérnek. 4-5 napot kibír egy töltéssel. (állandóan bekapcsolt wifi-mobilnet-gps, napi kb 30-60 perc beszélgetés. Videónézésre, zenehallgatásra nem használom. )
Kicit kínai. Emiatt árgus szemmel nézem a legapróbb kilengéseit is. Eddig minden rendben, kb 3 hete használom.
Nem akartam nagyon vigyázni a telefonra. Többször is probléma volt már abból hogy leesett, ismeretségi körben pedig abból hogy vízbe esett. Stílusban is valami újat kerestem. A Cubot Quest tesztek és értékelések alapján jó választásnak tűnt, főleg ami a strapabíróságot illeti.
Eddigi készülékeimnél gyorsabban talál GPS jelet. A GPS jelet vagy Internetet igénylő alkalmazások is gyorsan reagálnak a GPS/Internet bekapcsolására. Tetszik hogy extra tok nélkül is védett a készülék, nem kell aggódnom. A telefon burkolata recés, könnyebb kézben tartani anélkül hogy félni kellene hogy kicsúszik a kézből. Apróság, de az automatikus kijelző automatikus fényerőszabályozása is végre működik megfelelően (előző telefonomnál az se volt tökéletes). 9. 0-s Androiddal érkezett a készülék, ami szerintem egyszerűen kezelhető és kiforrott, bár meg kellett szokni. Kihangosítója kellően hangos, bár nem mindig szerencsés, hogy a hangszórók a készülék hátán találhatók alul. Általánosságban nagyon jók a tapasztalataim, egyszerű hétköznapi dolgokra használom a készüléket de arra tökéletesen megfelel.
Kezdőképernyő nem volt teljesen testre szabható, ezen csak másik launcher telepítésével tudtam segíteni (Nova Launcher). Néhány hetes használat után kiesett és elveszett a bekapcsológomb. Ez némileg szembe megy a strapabíró telefon koncepciójával... Remélem ez az egyetlen dolog ami megadja magát a telefonon... Nincs a készüléken mini jack csatlakozó, ami csak azért a hátrányok között említek, mert erről a vásárlás előtt nem tájékozódtam. Többféle csatlakozót is kipróbáltam, amivel vagy jack-es vagy USB-s headset-et lehet type-C USB-re alakítani, mindegyik jól működött. Olyan is van amelyik egyidejű töltést és telefonhasználatot is lehetővé tesz. (Viszont megjegyezném, bár ez nem a telefon hibája, hogy több kábel is járt nálam ami nem működött megfelelően, vagy a töltés nem ment, vagy a fejhallgató hangereje nem volt megfelelő, esetleg csak az egyik hangszóró szólt. Szóval odafigyeléssel érdemes átalakítót vásárolni. )
A márkát ismertem, jó az ár érték aránya. Megbízható készülék.
teljesen használhatatlan
Tetszett az üzemidö és a strapabíró szerkezet
Az akksi 1hónap után tönkrement. 1óra használat után lemerül
WEB0