Oldal frissítése

Vélemények: CUBA City New York EdT 35 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CUBA City New York EdT 35 ml témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CUBA City New York EdT 35 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CUBA City New York EdT 35 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
CUBA City New York EdT 35 ml - Eau de Toilette
CUBA City New York EdT 35 ml
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 27., változat: CUBA City New York EdT 35 ml
Hitelesített vásárlás
eredeti ajándék
kellemes illat
remek kivitelezés
jó ár
prémium design
semmi
0 ×Jelentés
Vásárló, Debrecenflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: CUBA City New York EdT 35 ml
Hitelesített vásárlás
Mesterséges illatanyag, ami az aromás aldehidek csoportjába tartozik, illatát pedig a ciklámen és a gyöngyvirág illatához szokták hasonlítani. Más néven Lilial néven ismerhetjük az összetevők listájáról. Potenciális bőrirritáló, allergiát, bőrgyulladást okozhat. Az összetevő parfümök gyakori alkotóeleme, de megtalálhatjuk számos hajápolóban, testápolóban és arcápolóban is. 2021. október 29.-én hozta meg a döntést az EU Bizottsága arról, hogy több más összetevő mellett, a Butylphenyl Methylpropional illatanyag használatát betiltja az EU-ban forgalmazott kozmetikumokban a reprodukciót károsító, illetve a magzat egészségét károsító hatása miatt.
A dobozon le volt festve egy összetevő, amire én kíváncsi voltam és lekapartam a festéket. Kiderült, hogy a "Lilial" volt az ami Európában 2021 óta bevan tiltva! 😮
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20