Oldal frissítése

Vélemények: CTEK XS 0.8

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CTEK XS 0.8 témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CTEK XS 0.8 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CTEK XS 0.8 megvásárlása után te is írsz értékelést.
CTEK XS 0.8 - Autó akkumulátor töltő
CTEK XS 0.8
Raktáron 2 db
17 890 Ft
Kosárba
Vladimír, Panenské Břežanyflag
Értékelve: 2024. 02. 23., változat: CTEK XS 0.8
Hitelesített vásárlás
Praktikus, könnyű töltő, plug & play - csak csatlakoztassa a zseblámpához és a hálózathoz, és ne aggódjon semmi más miatt, a töltő mindent automatikusan elintéz. Emellett néhány lemerült akkumulátort is képes újraéleszteni, és hosszú távú karbantartási programmal rendelkezik, amely ideális a motorkerékpár szezonon kívüli formában tartásához.
Könnyen használható
Jó töltőprogram, újraélesztett egy akkumulátort, amelyet egy régebbi, olcsóbb töltő halottnak nyilvánított.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15