Oldal frissítése

Vélemények: CS Solingen TROMSO Késélező

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CS Solingen TROMSO Késélező témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CS Solingen TROMSO Késélező termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CS Solingen TROMSO Késélező megvásárlása után te is írsz értékelést.
CS Solingen TROMSO Késélező - Késélező
CS Solingen TROMSO Késélező
Raktáron 2 db
5 490 Ft
Kosárba
Jaroslava, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: CS Solingen TROMSO Késélező
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
semelyik
ajándékként vásárolt, és úgy néz ki, jó minőségű, solinger márka nagyszerű,,, van az olló,,,, és tartják a minőséget,, az élesítő remélem, hogy boldoggá tesz,, sajnos még nem tesztelt,, de a pénzért biztosan jó lesz,, veszek egy másikat a fa alatt, nagyszerű ár,, köszönöm szépen!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05