Oldal frissítése

Vélemények: Cryptosteel Capsule Solo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cryptosteel Capsule Solo témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cryptosteel Capsule Solo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cryptosteel Capsule Solo megvásárlása után te is írsz értékelést.
Cryptosteel Capsule Solo - Hardveres pénztárca
Cryptosteel Capsule Solo
Raktáron > 5 db
37 590 Ft
Kosárba
Dominik, Vřesinaflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Cryptosteel Capsule Solo
Hitelesített vásárlás
Pontosan azt teszi, amit tennie kell.
Lehetne egy kicsit nagyobb
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: Cryptosteel Capsule Solo
Hitelesített vásárlás
Vannak hafo betűk, így elég lenne külön kapszulát venni a többi jelszóhoz. Az Alza ezt még nem kínálja. A kis kapszulahossz a magból 24 (25) szó első 4 betűjéből álló rendszert igényel, a hosszabb jelszavak nem férnek el. Ez elég a BTC-nek. Szép az anyag és a kidolgozás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20