Oldal frissítése

Vélemények: Crosley C62 - Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Crosley C62 - Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Crosley C62 - Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Crosley C62 - Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Crosley C62 - Black - Lemezjátszó
Crosley C62 - Black
Raktáron
93 490 Ft
84 190 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: Crosley C62 - Black
Hitelesített vásárlás
Item is stylish
Its first our turntable, so we like it, quality is nice
Delivery from Alza was slow and messy, but they made delivery and extra voucher for next deliver voucher So they covered this situation well
0 ×Jelentés
Vojtěch, Praha 12flag
Értékelve: 2023. 12. 21., változat: Crosley C62 - Black
Hitelesített vásárlás
A hangzás erősen túlhangolt, a lemezjátszó a 33 1/3-nál határozottan nagyobb sebességgel fut, és így nehezebbé teszi a lemez hallgatását, első hallgatáskor erősen érezhető a gyorsulás, és ez rontja az élményt. Fontolgatom a visszatérést és a reklamációt.
Félelmetes hangzás
Csinos design
Könnyen összeszerelhető
Erősen túlhangosított hang, gyenge sebesség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15