Oldal frissítése

Vélemények: Creative Sound Blaster X1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creative Sound Blaster X1 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creative Sound Blaster X1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creative Sound Blaster X1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creative Sound Blaster X1 - Fül-/fejhallgató erősítő
Creative Sound Blaster X1
Raktáron 1 db
26 190 Ft
Kosárba
Milan, Brno 16flag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Creative Sound Blaster X1
Hitelesített vásárlás
Filmnézéshez nagyszerű, de ha tiszta zenét akarsz hallgatni, akkor valószínűleg valami mást keresnék. Az állított 600 ohm irreális, még 250 ohmon is eléri a határértéket.
Méret
plug & play, beállítás nélkül működik
tehát 250 ohmot tud kezelni, a megadott 600 ohm képtelenség.
a beállításhoz USB-C-vel rendelkező Android telefonra van szükség
0 ×Jelentés
Dalibor, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 08. 11., változat: Creative Sound Blaster X1
Hitelesített vásárlás
A PC integrált hangkártyája sok zajt okozott a hangszórók felé, az SB X1-gyel ez a probléma megoldódott (az analóg jel a toktól távolabb kerül, és csak egy kis távolságot tesz meg a hangszórókig). Könnyű csatlakoztatás, semmit sem telepítettem.
Kicsi
Egyszerű telepítés (csak csatlakoztassa)
Tiszta és hangos hang
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15