Oldal frissítése

Vélemények: Creative Sound Blaster Play! 4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creative Sound Blaster Play! 4 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creative Sound Blaster Play! 4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creative Sound Blaster Play! 4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creative Sound Blaster Play! 4 - Fül-/fejhallgató erősítő
Creative Sound Blaster Play! 4
Raktáron > 5 db
11 590 Ft
Kosárba
Pavel, Lipolticeflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: Creative Sound Blaster Play! 4
Hitelesített vásárlás
Még a 32 ohmos fejhallgatót is gyönyörű, teljes hangzásra ébreszti (AKG K32). Pár százért ( JBL T110) a teljes hangterjedelmet kipréseli a közönséges csipákból, a sony MDR V55-tel pedig egyszerűen szuper a hangzás. Telefonon vagy laptopon a javulás egyszerűen nagyszerű. Természetesen nem rendelkezik a drága, HiFi fejhallgatóval ellátott asztali fejhallgató-erősítők teljesítményével, de az árához képest egyszerűen remek választás. Őszintén szólva a JBL T110 jobb hallgatási élményt nyújt, mint a valódi vezeték nélküli Galaxy BUDS+ és a Galaxyy Buds 2 Pro.
Ára
Funkció kristályosító
Erős erősítés
gyönyörű, telt hangzás
zajmagassági távolság
kompakt méret
működik a mobil
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05