Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: Creative Sound Blaster Audigy RX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creative Sound Blaster Audigy RX témával kapcsolatban? Nálunk 77 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creative Sound Blaster Audigy RX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creative Sound Blaster Audigy RX megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creative Sound Blaster Audigy RX - Hangkártya
Creative Sound Blaster Audigy RX
Szállításra kész > 5 db
26 890 Ft
25 490 Ft
Kosárba
Miloslav, Poděbradyflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
kiváló hangzás és optika
a szoftver lehetne sokkal jobb
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jan, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
kiváló teljesítmény / ár
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jiří, Prostějovflag
Értékelve: 2023. 05. 31., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A B450 natív ACL1938 lapkakészletről való átállás siralmas. Vagyis a hozzá illő fejhallgatóval és hangszórókkal. Ha van valami olcsó készleted vagy olcsó fejhallgatód, észre sem fogod venni a különbséget. A telepítés zökkenőmentes volt, nem volt szükség szoftverre vagy EQ-ra, csak a fejhallgató kimenetet állítottam 2.0-ra, mert így jobban hangzott.
Ár (1300. -kc alza)
határozottan jobb, mint a fedélzeten lévő codec
a csomagolás szép
régi szoftver
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 20., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
Régi kedvenc Sound Blasters-em (Live és Audigy 2) helyettesítésére vágytam, és szerencsére 2023-ban még mindig kompromisszumok nélkül találtam őket egy 20 éves dizájnnal az Audigy Rx-ben. Most már csak azért, hogy örökké tartson.
teljesen felváltotta régi kedvencemet, az Audigy 2 ZS-t
tiszta, hamisítatlan hangzás, egyszerű basszus- és magassági beállításokkal, amit a Sound Blasterektől megszoktam.
képes 1:1 másolni a sztereó forrást a hátsó hangszórókra analóg 4.0 konfigurációban (CMSS Stereo Surround), amire az új kártyák nem képesek (mindig 3D effekteket találnak ki).
kis PCIe slotos kártya (nem kell régi PCI-vel rendelkező alaplapokat keresnem)
működik Daniel K 8.1-es Audigy support pack 8.1-es csomagjával (de a projektet már feladták) 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszeren.
EAX a Creative ALchemy segítségével régi játékokban
Tetszenek az aranyozott 3,5 mm-es csatlakozók, sokkal szolidabbnak tűnnek, mint a hagyományos színes csatlakozók, de a dombornyomott jelölések a csatlakozókon ugyanolyan homályosak, mint a régi Audigákon.
alacsony zümmögés, egyszerűen nincs csend a csendes hangszórókban
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 03., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
A Creative X-Fi hangsávhoz képest ez a soundbar egy tragédia. Az ára alacsony, de körülbelül azt kezeli, amit a Realtek egy kicsit átlagon felüli alaplapon. A szoftverben nincs grafikus equalizer (! ), csak EAX üzemmódban, és a beállítása olyan, mintha egy órát javítanánk egy kotróval. Nincs keverő (csak a két mikrofon hangereje), a cmss átjárható, így egy egyszerű sztereó felvételen hallható a különbség a sztereó és az 5.1 surround hangzás között. Az EAX szinte használhatatlan, és nem rendelkezik a régi X-Fi összes funkciójával. A szoftver egy ablakban 7 lapot tartalmaz, amelyek a minimumot tartalmazzák. Tehát, ha valamit be akarsz állítani, kattintasz, kattintasz és kattintasz. De nem sok mindent kell beállítani, ezért nem kattintasz. Elférne egy ablakban. Ezt fogom használni a Realtek helyett, mert ASIO módban is képes lejátszani a hangot, és közvetlen hangot is tud lejátszani a Windowsból (szemben a Realtekkel, amelyek nem játszanak le hangot a Windowsban, ha ASIO-t használnak). Így a zenék és filmek lejátszásához elegendő a beépített soundbar, amely rendelkezik equalizerrel is. Vennék egy régi X-fi-t, de nem fogom bedugni, mert a régi csatlakozót az alaplaphoz: (
Jobb ASIO, mint az integrált hangkártya
Szörnyű szoftver
Nincs kiegyenlítő (! ) vagy hangerőszabályzó
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 17., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
Egészen elfogadható hangkártya, amely elavult, de még mindig elvégzi a munkát. A telepítést követően a hangerő észrevehetően megnövekedett a táblán lévő alap ZK-hoz képest, valamint a basszus is javult. Abszolút triviális program, de amatőrök számára teljesen elegendő a beállításhoz. Hátránya az árnyékolás hiánya, ha kicsi a lap és közel van a grafikus kártyához, így terhelés alatt (játék közben) hallani lehet a szemcséket és ha van alatta M2 lemez akkor is. Nagy táblákhoz ajánlom, miután lecseréltem egy nagyobbra, ezek a bajok már nem jelentkeznek.
Ára
Belső, nem igényel további USB-csatlakozót
Optika
Egyszerű program a vezérléshez
Az integrált ZK-hoz képest kb. 30%-os térfogatnövekedés.
Nincs árnyékolás
Zavaró jelölések
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Tomáš, Brno 2flag
Értékelve: 2022. 06. 12., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
Problémamentes üzembe helyezés. A bemenetek és kimenetek száma (pl digitális optikai kimenet). A sztereó készlettel rendelkező átlagfelhasználónak nincs felesleges befektetés, az alaplapon lévő integrált hanglemezhez képest nincs hallható különbség (ha egy ilyen felhasználó jobb hangzást szeretne, megéri jobb hangszórókba fektetni). A csomag nem tartalmaz csavart a kártya szekrényhez rögzítéséhez.
egyszerű telepítés
digitális optikai kimenet
a csomag nem tartalmaz csavart a kártya szekrényhez rögzítéséhez
elavult szoftver
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Praha 1flag
Értékelve: 2021. 12. 30., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
7 évvel ezelőtt, ha volt egy olyan PC-d, amelyikben nem volt már integrált HD hang, akkor az jó volt, azt hiszem.
gondolom, analóg felvételekhez is jó lehet.
2013-ból származik, rá van írva, de ezt nem fogod megtudni, mielőtt megveszed. Az egész szoftveresen működik, de a szoftver már rég elavult, és egy új hangkártya kell hozzá.
24bit 192kHz ma már minden hangkártya (integr. HD audio), így ez a modell ugyanazt tudja, mint az integrált hang, ugyanaz a minőség, nem magasabb
a kártyán lévő integrált Realtek HD Audio-hoz képest nekem úgy tűnik, hogy torzít, azaz. hogy ez egy leminősítés. Nem tudom, hogy a 2013-as termék miért fogy még mindig. Az integrált HD hanghoz képest frissítést vártam.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vállalatflag
Értékelve: 2021. 12. 23., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Hitelesített vásárlás
Az illesztőprogram telepítése után a hangminőség romlott, a számítógép zaja még alacsony hangerőn is érezhető volt. A zenelejátszás "száraz" és unalmas (Sony 10000XM4 kábelen keresztül).
Erős összeg egy hivatalos ellenőrzéssel rendelkező számítógépről
Rosszabbul játszik, mint a Sound Blaster Play 3
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 06. 10., változat: Creative Sound Blaster Audigy RX
Árösszehasonlítóból származó értékelés
jó minöséf
tökléletesen teszi adolgát
nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15