Oldal frissítése

Vélemények: Creative SBS E2500 2.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creative SBS E2500 2.1 témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creative SBS E2500 2.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creative SBS E2500 2.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creative SBS E2500 2.1 - Hangfal szett
Creative SBS E2500 2.1
Szállításra kész 4 db
21 890 Ft
Kosárba
Jakub, Mimoňflag
Értékelve: 2024. 03. 26., változat: Creative SBS E2500 2.1
Hitelesített vásárlás
Már néhány éve megvannak ezek a hangszórók. Olyan környezeteket cseréltek ki, mint egy faépület, garázs, kültér, beleértve több esőbeállót és jelenleg egy szerelőműhelyt. Az árukat tekintve jól felszereltek, jó FM-vételük van, és zökkenőmentesen kapcsolódnak a mobiltelefonhoz. Személy szerint azt mondanám, hogy az árukhoz képest nagyon jól teljesítenek, és minden bizonnyal jobban, mint a hasonló tartományban lévő konkurens termékek túlnyomó többsége. A hangszórókhoz vezető kábelek hossza könnyen beállítható az általánosan kapható CINCH kábelekkel. Ajánlom és újra megvenném.
Ára
Minőségi hangzás
Robusztus
Hangerő
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 10., változat: Creative SBS E2500 2.1
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok. Az elromlott réginél nagyobb teljesítményű hangszórót kerestem. Megfelelő hangerővel, hangminőséggel rendelkezőt kaptam.
Hasznos a távvezérlési lehetőség.
Nincsen
0 ×Jelentés
Dominik, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2023. 03. 05., változat: Creative SBS E2500 2.1
Hitelesített vásárlás
Design nem rossz
Nos, a hangzás átlagos, de ezért az árért még a Lamax ST-1 hangszóró is jobban szól, mint ezek a dobozok.
A "BLUETOOTH MODE" a legidegesítőbb és leghangosabb dolog a világon (nem kapcsolható ki).
Rövidebb kábelek
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Ivan, Rousínovflag
Értékelve: 2021. 12. 23., változat: Creative SBS E2500 2.1
Hitelesített vásárlás
Ahogy az alattam lévő felhasználók írták, nekem is van egy régebbi Creative hangszóróm, de az egy teljesen más történet. Ezeket egy második PC-hez vettem, amit nem sokat használok, különben már elmentek volna a házból. Én még hasonló pénzért egy Logitech mellett döntöttem, de ez tényleg nagy baj. A Logitech ebben az esetben szerintem jobb választás lenne. A teljesítmény gyenge, a hangzás borzalmas, az előbeállítások csak akkor működnek, ha zenét hallgatunk a lejátszóról, például YouTube-ról hallgatva nem lehet őket megváltoztatni. Valakinek, aki idősebb, eléggé "süket" ahhoz, hogy híreket és spoken word-et hallgasson, aki főleg zenét hallgat, nem ajánlom. Csalódást keltő
Bluetooth hangszóróként is használható
Desperate Sound - szavalat
Az egyenlítő nem használható minden üzemmódban
A basszusszabályozás hiánya
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 27., változat: Creative SBS E2500 2.1
Hitelesített vásárlás
ez a termék kevesebb mint 50 €-ba kerül. Szerintem jó üzlet az árához képest. Ha valaki több minőséget akar, többet kell fizetnie. 💁🏼♂️
amit vártam tőle, teljesült
szép design
hangkomfort
jellemzői szuper
Nincs
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20