Oldal frissítése

Vélemények: Creality PEI Printing Platform Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creality PEI Printing Platform Kit témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creality PEI Printing Platform Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creality PEI Printing Platform Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creality PEI Printing Platform Kit - 3D nyomtató tartozék
Creality PEI Printing Platform Kit
Raktáron 3 db
7 490 Ft
Kosárba
Petr, Hořoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: Creality PEI Printing Platform Kit
Hitelesített vásárlás
Jobban szeretném, ha maga a nyomólemez a csomagban lenne a mágneses matrica nélkül (már a nyomtatóban van, és ez feleslegesen növeli az árat).
Jobban érthető lenne, hogy a K1 Max-hoz illik, a leírás, hogy 315x310-es nyomtatási terület méretű nyomtatókhoz illik, kissé zavaró, amikor a nyomtatási terület 300x300-ra van beállítva.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10