Oldal frissítése

Vélemények: Creality ENDER 6

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creality ENDER 6 témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creality ENDER 6 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creality ENDER 6 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Creality ENDER 6 - 3D nyomtató
Creality ENDER 6
Raktáron > 5 db
148 090 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Fapados nyomtató. Csak azoknak ajánlom, akikben van kreativitás és némi elektronikai/IT tudás. Akik ezekkel a képesítésekkel nem rendelkeznek, azok ne várják, hogy megveszik azt nyomtatnak, mert már az összeszerelés is problémát fog okozni. Ezért az árért nagyon jó, de az extended garit nagyon nem ajánlom, mert úgyis modolni kell, hogy ne legyen 2 naponta extruding problémád. Fejlesztések, ami mandatory, hogy működjön rendesen: - Direct Drive conversion (ez gyakorlatilag ingyenes, mert kapsz hozzá egy tekercs PLA+-t amiből ki tudod nyomtatni) -bimetal heatbreak Ajánlott fejlesztések: - PEI bed sheet (az üveglap hamar warpolt) - BL touch - tálca rugók lecserélése gumira - Erősebb szintező kerekek - Z tengely megerősítése - Filament drying box (ez elkerülhetetlen, ha nedvesség van a lakásban) - Klipper firmware (ha szeretnél + funkciókat és wifi-t is bele) Lesz vele izzadás, de működésre lehet bírni. Aki meg szeretné tanulni at FDM nyomtatás szakmát, annak tudom ajánlani.
Nagy nyomtatási dimenzió
Nagyon olcsó
Részben zárt
Könnyen modolható
Pocsék extruder rendszer
creality mk8 hotend heatbreak (le kell cserélni bi-metalra azonnal, vagy direct drive conversion) stock heatbreak-el legfeljebb PLA-t és PET-G-t fogsz nyomtatni
tálca felwarpolt 2 hónap használat után
erős Z wobble kb 300 mm-től
0 ×Jelentés
Roman, Příborflag
Értékelve: 2023. 07. 13., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha valaki ezt első nyomtatóként vásárolja meg - csalódni fog, és megpróbál felesleges követelésekkel élni. Nem kezdőknek való, és ez talán a +.
A minőség megfelel az árnak. a pénzért prémiumot kapsz
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 04., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Egy rakás szar. Valami már a kezdetek óta folyik ****. Több időt töltök a javításával, mint a nyomtatásával.
0 ×Jelentés
Jiří, Jihlava 1flag
Értékelve: 2023. 03. 09., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Jó konstrukció
Gyors nyomtató
A saját képére kell rögzíteni
0 ×Jelentés
Jaromír, Ceske Budejoviceflag
Értékelve: 2022. 12. 10., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Az összeszerelés után minden teljesen működőképes volt, de a beállításokkal és a beállításokkal való kezdéshez több babrálást igényelt, mint például az Ender 3V2 esetében, ahol alapvetően semmit sem kellett tennem, és tökéletesen nyomtatott. A rosszabb ágymelegítés könnyen orvosolható egy nagyobb szigetelőpárna vásárlásával és cseréjével. A gyárban nincs mindenhol szigetelés, Isten tudja, miért. Az ágy beállítását gyakran ellenőrizni kell, vagy a rugókat elasztomerekre cserélni, akkor rendben van. A közvetlen meghajtással, módosított szoftverrel és meghajtókkal a nyomtató egy teljesen más szinten van. Nagyszerű alap a későbbi fejlesztésekhez, ha valaki érti a dolgát.
minőség/ár
kiváló alap a későbbi fejlesztésekhez
az Ender 3V2-hez képest a meghajtókkal ellátott lap zajosabb, ami annak köszönhető, hogy a burkolt szerkezet valójában egyfajta hangfalat képez.
nem kezdőknek való!
gyakran szükség van az ágy beállítására, ha nagy formátumú nyomtatásról van szó és ragasztót használunk.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2022. 03. 13., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Eddig a követ egyszerű összerakni.
Az alkatrészek maximális pontossága.
Fém alkatrészek.
Befejezésül érdekességek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 27., változat: Creality ENDER 6
Hitelesített vásárlás
Minden úgy működik, ahogy kell, csak türelem kell hozzá, és rögtön nem működik, tehát lehet, hogy a kábel nincs rendesen bedugva, ne reklamálj. Ez nem mindig a gyártó hibája. Ráadásul a buildért felárat is fizethetsz, túlárazott, de abból, amit itt olvasok ezekről a véleményekről, ez az első nyomtatójuk, és nem tudják, hogyan működnek ezek a gépek.
nagyszerű az ár, de nem tökéletes
más problémák, hogy mások írnak itt lehet megoldani néhány dollárt frissítéssel
nem kezdőknek
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 04. 18., változat: Creality ENDER 6
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kellett egy ilyen a gyermekem fejlődéséhez
Hibátlan
Ha már oldalról burkolt és védett, nem értem felülről miért nem?
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05