Oldal frissítése

Vélemények: Cougar Aqua 240

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cougar Aqua 240 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cougar Aqua 240 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cougar Aqua 240 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Cougar Aqua 240 - Vízhűtés
Cougar Aqua 240
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 06. 01., változat: Cougar Aqua 240
Hitelesített vásárlás
Jó csendes volna ez ha a pumpa állitható volna de sajna nem a sata kábelre dugod rá és annyi. Forog ezerrel akkor is amikor nem kell. Ezért egy alapzugást add le a gép állandóan. Van akit nem zavar de engem igen. Igy aztán ebből tanulva többet olyan vizhűtést nem veszek ahol a pumpa sebességét nem lehet állitani.
Jól hűt tényleg.
Tetszik hogy távirányitóval lehet állitani a szineket.
Sok féle RGB tipus állitási lehetőség.
Jó minőségű.
5600x hűtöm vele. 4650 mhz fut. Alig melegeszik.
Hangos a pumpa és a sebessége nem állitható. Akkor lehet hallani elég rendesen ha nem játszol csak netezel. Semelyik venti nem hangos csendes de a pumpa az szól rendesen .
Folyamatos búgó hang .
0 ×Jelentés
Karel, Pteníflag
Értékelve: 2022. 05. 09., változat: Cougar Aqua 240
Hitelesített vásárlás
gyönyörűen lehűti a ryzen 9 5900x 60-68 fokra
a szivattyú működik, mivel nincs szüksége sebességszabályozásra
szép logó
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10