Oldal frissítése

Vélemények: Corsair RM650

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair RM650 témával kapcsolatban? Nálunk 30 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair RM650 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair RM650 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair RM650 - PC tápegység
Corsair RM650
Megszűnt
Alexandr, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 10., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
A tápegység már több mint egy éve megvan, és mindig is be volt kapcsolva, időnkénti újraindításokkal. Könnyedén kezeli a folyamatos számítási munkaterhelést rtx 3060ti grafikával. Amikor egy második grafikus kártyát (RX480) tettem a gépbe, nem szerette a két kártyát egyszerre, teljes teljesítményen, de ez sem egészen erre készült.
Több mint elegendő az RTX 3060ti és a Ryzen 5 5600x számára ( még mindkét komponens túlhajtásához is).
Annak ellenére, hogy többszörösen túllépte a teljesítményhatárt, még mindig nagyszerűen működik, ami azt jelenti, hogy nagyszerű biztosítékokkal rendelkezik, amelyek csak lekapcsolják a tápegységet, és nem hagyják, hogy megsérüljön, nemhogy a számítógép többi részét károsítsa.
nagyszerű modularitás és elegendő kábel minden szükséges dologhoz
Néhány naponta újraindította a számítógépet, miközben egyszerre két grafikus (RTX 3060ti és RX 480) teljes teljesítményen szolgáltatott.
0 ×Jelentés
Ľubor, Povazska Teplaflag
Értékelve: 2021. 05. 25., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
Az Alza véleményei alapján választottam, így remélhetőleg a forrás tartós lesz.
teljesen csendes (nem forog a ventilátor) - AMD Ryzen 7 5800X + MSI GeForce GTX 1660 Super VENTUS XS OC 6GB GDDR6, így a tápegység teljesítménye nulla fordulatszámon valószínűleg elégséges
Nagyra értékelem a teljes modularitást, csak az alaplap, a processzor és a grafika kábeleit használtam - legalább nem gabalyodnak össze, mint az előző klasszikus tápegységemnél.
nos, ajánlották, hogy szerezzek be egy jobb minőségű Corsair RM650X-et, de késő, ez már "X" nélkül is megvolt itthon, de ezzel sem látok semmi problémát: -)
0 ×Jelentés
P.P.M Consultancy, s.r.o, Žilinaflag
Értékelve: 2021. 01. 04., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
nagyon praktikus és csendes forrás. A kábelek leválaszthatósága nagyon praktikus, csak a szükséges kábelek csatlakoztatásához, a többi félretehető egy másik komponens esetében a jövőre nézve, ami segíti a hűtést és a kábeleket. manazment a PC-szekrényben.
a kábel jelölése (leírás) a csatlakozók mindkét végén legyen, ne csak az egyik oldalon.
0 ×Jelentés
Miroslav, Liptovská Tepláflag
Értékelve: 2020. 11. 12., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
Moduláris kábelek
Minden szükséges kábelt tartalmaz
Nem
0 ×Jelentés
Karolína, Ivanka pri Nitreflag
Értékelve: 2020. 08. 15., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
Csendes
0 ×Jelentés
Ján, Bratislava - Ružinovflag
Értékelve: 2020. 05. 25., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
Hatékonyság
0 ×Jelentés
Josef, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2019. 12. 28., változat: Corsair RM650
Hitelesített vásárlás
A ventilátor csak 260 W-os terhelésnél kapcsol.
Relével kapcsol, indításkor és kikapcsoláskor halk kattanás hallható.
Egyébként semmit sem tudok róla.
5 év garancia
Moduláris kábelrendszer
Minőségi alkatrészek, kondenzátorok 105°C-ra. Legalábbis a gyártó azt állítja, és elég képet talál a neten, ahol a forrás nyitott..: ) Szóval lehet, hogy még el is hiszem: )
Ha a számítógép ki van kapcsolva, akkor 20W-ot vesz fel, ha a tápegység kapcsolója ki van kapcsolva, akkor 11W-ot vesz fel, de gondolom, minden tápegység ezt teszi. Megoldja az aljzatot egy kapcsolóval, és 0W-os energiafogyasztás van
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20