Oldal frissítése

Vélemények: Corsair iCUE LINK H170i RGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair iCUE LINK H170i RGB témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair iCUE LINK H170i RGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair iCUE LINK H170i RGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair iCUE LINK H170i RGB - Vízhűtés
Corsair iCUE LINK H170i RGB
Raktáron 5 db
106 090 Ft
Kosárba
Robert, Brno 25flag
Értékelve: 2024. 04. 02., változat: Corsair iCUE LINK H170i RGB
Hitelesített vásárlás
Ez a modell abban különbözik a legtöbb modelltől, hogy a csatlakoztatás egy kis iCUE HUB-on keresztül történik a ház hátulján, ahová a tápegység legtöbb kábele vezet. Ez tökéletesen megoldott, és nem akad el a nézet szekcióban. Igazán okos megoldás még a rajongók számára is. A hűtési teljesítményt szükség szerint maga állíthatja be az iCUE szoftveren keresztül, amely a számítógép egyéb alkatrészeinek hőmérséklet-ellenőrzését is lehetővé teszi. A 420 mm-es méret nem mindenkinek való, és még ebben a szegmensben sincs akkora választék, mint a kisebb, 360 mm-es változatban, ahol nagyobb a verseny. Nagyra értékelem a kivitelezés minőségét és a lehetséges finomhangolást más kiegészítők hozzáadásával.
iCUE HUB
Vezetékek nélküli ventilátorok
Csend, ha akarod
Hatalmas erő
Feldolgozott minőség
iCUE SW CORSAIR
Finom RGB
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05