Oldal frissítése

Vélemények: Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA) témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA) - Cső vízhűtéshez
Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA)
Raktáron 2 db
5 090 Ft
Kosárba
Kontura Praha s.r.o., Praha 4 - Lhotkaflag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: Corsair HydroX XT Hardline Satin White (3x1m 10/12mm ID/OD PMMA)
Hitelesített vásárlás
A legszörnyűbb csövek, amiket valaha is éreztem életemben. Nem lehet hajlítani, nem lehet rövidíteni, furcsa átmérője van, és nem illik a szabványos szilikonbetétekhez, hihetetlenül könnyen megreped. Végül egyáltalán nem tettem be a számítógépbe, sőt, ha nem az eredeti csomagolásban volt a corsair-tól, akkor nem hiszem, hogy egyáltalán vízhűtéses tartozékról van szó. A Corsair prémium árat szabott meg, de a minőség meg sem közelíti az olyan márkákat, mint az EKWB vagy az alphacool. Hulladék. Ne vásároljon.
árnyékfalak
borzasztóan törékeny
csúnya felület, amely már attól is karcolódik és foltos lesz, ha csak ránézel.
valahogy nem veszem észre a szatén hatást.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10