Oldal frissítése

Vélemények: Corsair HS80 RGB USB White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair HS80 RGB USB White témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair HS80 RGB USB White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair HS80 RGB USB White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair HS80 RGB USB White - Gamer fejhallgató
Corsair HS80 RGB USB White
Raktáron > 5 db
44 590 Ft
Kosárba
Jana, Bratčiceflag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: Corsair HS80 RGB USB White
Hitelesített vásárlás
a térhatású hangzás nagyon rossz. A Hunt showdown egyáltalán nem játszható. sw nagyon nem megfelelő. A fejhallgató elég nehéz, és még a könnyű övvel is fejfájást okoz.
tervezés
surround hangzás
szoftver
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 24., változat: Corsair HS80 RGB USB White
Hitelesített vásárlás
Tiszta teljes tartományban egyenletes hangzás, akár dolby térhangzással
Kiváló mikrofon hangzás
Nagyon érzékeny a fejem, bármilyen puha is az összekötő rész egy fejhallgatón, de az itt használt pántos megoldástól fél nap után sem volt semmi bajom. A fülpárna is nagyon kényelmes, nem csípi oda a fülem szélét sehol mint néhány fejhallgató
A mikrofon monitoring azonnali, állítható és kikapcsolható
Erős zsanérok
Nem találtam kifogásolhatót benne
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20