Oldal frissítése

Vélemények: Corsair 6500D AIRFLOW White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair 6500D AIRFLOW White témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair 6500D AIRFLOW White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair 6500D AIRFLOW White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair 6500D AIRFLOW White - Számítógépház
Corsair 6500D AIRFLOW White
Raktáron > 5 db
76 590 Ft
Kosárba
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 06. 05., változat: Corsair 6500D AIRFLOW White
Hitelesített vásárlás
Vannak vele problémák amiket leirtam. Szerintem nem éri meg az árát. Ez a ház jó esteben 50.000 Ft érne többet nem. Azt hittem hogy ha ilyen drága házat veszek nem lesznek problémáim de tévedtem. Semmivel sem jobb mint egy 35-40 ezer forintos ház. itt is csak a márkát fizeted meg mást nem. Én az Arctic ventillátorok és hűtések hive vagyok amit nem lehet beleépiteni csak ha megvágod a házat hogy beleférjen. Mert ugye az Arctic 2 milliméterrel szélesebb ventiket gyárt és vastagabb vizhűtőbordákat ami miatt az nem szerelhető bele egyszerüen. Tudjuk jól hogy az egyik legjobb hűtés az arctic gyártja ráadásul harmad áron mint a konkurencia. Ezért nem is szeretik .Viszont nekem az a kedvenc márkám. Nem vagyok hajlandó 12000 ft ért venni 14 cm ventillátort corsairt,noctuát mikor 4000 ft is meg tudom venni az arctictól. Ugyan azt a minőséget kapom és teljesitményt. Ebből a vásárlásból tanultam. Attól hogy egy ház márkás és nagyon drága még nem jobb mint egy fele annyiba kerülő konkurenciás ház. Az olcsó 40.000 ft házz is ugyan ilyen jó sőt lehet még jobb is. Nem érdemes ilyen drága házakat venni. Volt már jobb házam is ennél ami fele ennyibe került mint ez.
Gyors rögzitőcsavarok csak 2 fordulat és rogzitve van a ventillátor.
F panel egyszerü rögzitő kábel. Nem kell külön dugdosni a power sw kábelt stb...
Szuper jó kis csavar tartó dobozt adnak hozzá tele csavarokkal.
Ez a ház 4080 és 4090 videokártyákhoz ajánlatos mert jó nagy benne a hely.
Csak 25mm vastag 14 cm ventiket tudsz felülre és alulra betenni. Az arctic 14 cm ventik pedig 27mm vastagok nem mennek be csak ha kivágod a házat felül alul kicsit.
Az üveg ajtó ami rajta van felül 2 milliméterrel lejebb van és igy mikor be akarod zárni fel kell emelni és jó erősen bevágni ,hogy zárodjon.
Elöl a porszűrő nem feszül rá rendesen és emiatt hozzáér a ventillátorhoz ki kellett vennem.
A hozzá gyártott 6500 Series Vertical GPU Mount Kit beépitő keretet nem is lehet kapni Magyarországon!
2 db usb3.2 kábel van hozzá de az alaplapom csak 1 db 3.2 csatlakozó ajzattal rendelkezik és emiatt csak 2 db usb 3.2 csatlakozo müködik a 4 helyett. Szóval csak akkor tudod bedugni hga az alaplapod támogat 2 db usb 3.2 ajzatott a lapon.
Nagyon nehéz a ház .
A ház elülső részén található porszűrő rögzitő gyenge és a benne lévő csavar menete hamar megszakad.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10